Gecertificeerde SEO teksten laten schrijven met hoge score

Spider Spectrum Analyse basis gecertificeerde SEO teksten

Wanneer u als MKB bedrijf of ZZP’er gezien en gevonden wilt worden in de zoekmachines en kiest voor zoekmachine optimalisatie, dan wordt door SEO specialisten vrijwel altijd gebruik gemaakt van SEO teksten. Wat zijn SEO teksten? SEO teksten zijn maatwerk teksten waarin een bepaalde zoekwoorden combinatie centraal staat en die volgens de Spider Spectrum Analyse worden opgesteld. Met maatwerk SEO teksten worden teksten bedoeld die inhoudelijk uniek zijn. Anders worden ze door de spiders van de zoekmachines niet gezien als belangrijk (lees relevante toegevoegde waarde). Een pagina is voor de spiders van een zoekmachine pas echt interessant, wanneer deze nieuwe en relevante informatie toevoegt.

gecertificeerde SEO teksten laten schrijven,

Dat geldt ook voor de doelgroepen waarvoor een SEO tekst (boodschap) bestemd is. De inhoud en stijl moeten aansluiten bij uw doelgroepen, anders bereikt u uw doelstelling niet. Met meer dan 25 jaar ervaring weten de gecertificeerde SEO tekstschrijvers van de SEO specialist MKB hoe zij dit met succes aan moeten pakken. Niet voor niets schakelen MKB bedrijven en organisaties uit landen als België, Bulgarije, Duitsland, Frankrijk, Oostenrijk, Polen, Zwitserland en de VS ons in voor onze gecertificeerde SEO diensten. Omdat de vraag naar SEO teksten toeneemt, bieden steeds meer tekstbureaus zich aan als SEO tekstschrijver. Ons advies: vraag om concrete voorbeelden van SEO campagnes en verifieer deze.

Stappenplan voor gecertificeerde SEO teksten laten schrijven 

Als SEO specialist MKB beschikken wij over gecertificeerde SEO tekstschrijvers. Hoe gaan onze gecertificeerde tekstschrijvers te werk voordat zij een SEO tekst gaan schrijven?

Los van het stappenplan moet één aspect beslist niet vergeten worden. De techniek mag niet overheersen! Een goede SEO tekst moet passen bij het signalement van de doelgroep. Daarom adviseren wij u om uw SEO teksten te laten schrijven door een gecertificeerde SEO tekstschrijver. Maar wellicht ten overvloede gratis positiescan zijn slechts een onderdeel van succesvolle zoekmachine optimalisatie.

Wilt u meer informatie over gecertificeerde SEO teksten laten schrijven of zoekmachine optimalisatie? Neem dan telefonisch contact met ons op en bel tijdens kantooruren.