Gecertificeerde SEO websites presteren optimaal

Uw kans op top-10 posities binnen zoekmachines verdubbelt

2Vanhorssen.com, dé SEO specialist MKB, biedt sinds 1999 met veel succes SEO diensten aan MKB bedrijven, overheden en non-profit instellingen in binnen- en buitenland aan. Op basis van ervaringscijfers werd na enkele jaren steeds duidelijker, dat de posities binnen de zoekmachines significant beter waren wanneer een opdrachtgever zowel zijn website als SEO teksten had laten verzorgen door 2Vanhorssen.com. Om deze reden hebben wij er voor gekozen, dat u onze SEO tekstschrijvers uitsluitend kunt inschakelen voor SEO teksten laten schrijven wanneer ook de website door een gecertificeerd webdesign bureau is gebouwd. Deze webdesign bureaus zijn intensief opgeleid en werken volgens de systematiek die nodig is om het optimale resultaat voor opdrachtgevers te behalen met SEO. Om deze reden hebben wij er voor gekozen, dat u onze gecertificeerde SEO tekstschrijvers uitsluitend kunt inschakelen voor o.a. SEO teksten laten schrijven wanneer ook de website door een gecertificeerd webdesign bureau is gebouwd.

webdesignbureau

Een website is meer dan een mooi plaatje

Met grote regelmaat worden wij door MKB bedrijven, overheden, non-profit organisaties en exploitanten van webwinkels benaderd voor onze SEO diensten. Grootste klacht die wij te horen krijgen dat de website of webwinkel (die er prachtig uitziet) niet gezien en gevonden wordt binnen de zoekmachines. En dat er door de webbouwer was toegezegd, dat men op een toppositie gezien en gevonden zou worden. Regel 1: Wanneer deze toezegging wordt gedaan direct een andere webbouwer zoeken. Aan de hand van een Quick scan kunnen onze mensen vrij snel duidelijk maken waarom een website of webwinkel niet gezien en gevonden wordt. Zaken als bugs en fouten in de structuur komen dan snel aan het licht. Om deze reden bieden wij uitsluitend onze SEO diensten aan wanneer een website SEO gecertificeerd is.

Wilt u meer informatie over het laten bouwen van een SEO gecertificeerde website door een van de gecertificeerde webdesignbureaus? Neem dan contact met ons op.