Gratis positiescan van uw website binnen zoekmachines

U weet dan direct of u website goed gevonden wordt

De meeste MKB bedrijven en ZZP’ers konden tot voor een kleine tien jaar geleden, dankzij het bieden van kwaliteit en service, hun klantenkring behouden. Vandaag de dag redt u het als ondernemer en ZZP’er hier niet langer meer mee. Het oriëntatieproces van consumenten en bedrijven is door de opkomst van het internet totaal veranderd. Wanneer zij naar een bepaald product of dienst op zoek gaan raadplegen zij hiervoor de zoekmachines via hun smartphone, laptop, iPad of computer? Kunnen zij uw MKB bedrijf of u als ZZP’er niet vinden, dat loopt u een grote kans dat u niet meegenomen wordt in de selectie bedrijven of ZZP’ers waar men zich gaat oriënteren. En dit proces gaat 24/7 door.

Positiescan laat zien of uw website 24/7 gezien en gevonden wordt

Om u inzicht te verschaffen of uw website op relevante zoekwoorden combinaties 24/7 gezien en gevonden wordt, biedt ‘SEO specialist MKB’ 2Vanhorssen.com u de mogelijkheid om een gratis positiescan te laten maken van uw gecertificeerde websites binnen de zoekmachines. U kunt per zoekwoorden combinatie zien op welke positie uw website naar boven komt en hoeveel consumenten en bedrijven maandelijks deze zoekwoorden combinatie als zoekopdracht ingeven. Wordt uw website op een zoekwoorden combinatie goed gezien en gevonden (Top-10 positie), dan hoeft u geen actie te ondernemen. Wanneer u een goede kwaliteit en service biedt zult u ongetwijfeld meegenomen worden in het oriëntatie- en keuzeproces.

gratis positiescan

Onderneem actie wanneer uw website niet goed gezien en gevonden wordt

Wanneer uit de gratis positiescan blijkt, dat uw website niet gezien en gevonden wordt op voor uw belangrijke zoekwoorden combinaties is het van belang dat u actie onderneemt. Anders mist u 24/7 de slag en gaan concullega’s, die wel gezien en gevonden worden, met deze klanten aan de haal. Er zijn in principe 3 oplossingen binnen handbereik te weten:

  • U kunt een Adwords advertentiecampagne opstarten
  • U kunt een gecertificeerde SEO specialist inschakelen
  • Combinatie van beiden

Graag geven wij u meer informatie wat in uw situatie de meest aantrekkelijke oplossing is. Dit hangt voor een belangrijk deel af van de resultaten van de positiescan. Neem voor advies contact op.